top of page
CACAO

CACAO

 

Wat een prachtige plant. Cacao. 100 % puur, krachtig, gezond en liefdevol. Gezond omdat er goede vetten in zitten. Gezond omdat er magnesium in zit. Gezond omdat het je in verbinding brengt met je hart.

 

Cacao werkt grondend, verwarmend, en activerend op een zachte manier. Het opent je creativiteit, je stem en je authentieke expressie. Alle hulpstoffen die erin zitten, magnesium, theobromine, en verschillende antioxidanten zorgen voor een krachtige verbinding met jezelf en lichaam.

In een cacao ceremonie komt de werking van de cacao helemaal tot haar recht.  Inzichten en innerlijke processen van een ceremonie kunnen een helende werking hebben op je zelfbeeld, carrière en relaties.

WAT IS EEN CACAO CEREMONIE?

Een cacao ceremonie is een ritueel waar we een sterke kop ceremoniële cacao drinken. De ceremonie wordt begeleid met muziek en samenzang is een belangrijk onderdeel. Ook is er ruimte om te delen èn luisteren bij het element vuur.

Het is een persoonlijk en tegelijkertijd een groepsritueel. Intentie, aandacht en toewijding van de deelnemers maken dat elke ceremonie uniek is. Een cacao ceremonie kan soms emoties losmaken en confronterend zijn doordat bepaalde patronen worden belicht. Het kan ook bevrijdend zijn en waardevolle inzichten geven voor persoonlijke groei. Een ceremonie beleven is bijzonder en waardevol. Het geeft Inzicht. Inspiratie. Steun. en Kracht.

 

Wil je een cacao ceremonie ervaren? En terug bewegen naar een Heart tribe? Een tribe in harmonie met de aarde en elkaar. Stuur mij een bericht. Ook sta ik open voor samenwerkingen en co-creaties. Voel je inspiratie? Bericht mij.

CACAO
WORKSHOPS
CACAO

WORKSHOP CACAO & STEM

 

Stem expressie en cacao gaan ontzettend goed samen. Op deze dag gaan we samen met de cacao ons stem openen en nieuwe lagen in onze vibratie ontdekken. Een verbonden reis naar jouw stem en het medicijn van jouw stem. Onderdelen van deze workshop zijn: intuitief geluid maken vanuit je hart, harmoniserende trillingen creëeren, je zenuwstelsel reguleren en samen zingen. In de spaces van Chillen & Kamille is er ruimte voor spelen, proberen, en leren. Let's embrace our voices together.

CACAO
CACAO

WORKSHOP CACAO & DANS

 

In de cacao en dans workshop gaan we dansen, delen en cacao drinken. We gaan samen labels, oordelen en negatieve gedachtes loschudden met dans. Er komen guilty pleasure nummers, er komen twerknummers, er komt veel cacao en verzachting. In deze workshop gaan we leren door te dansen en door naar de subtiele bewegingen van ons lichaam te luisteren. Waar mag het oordeel verzachten? Waar mag nog meer stroming, vrijheid en beweging toegelaten worden? Je kan dansend en lachend zoveel leren. Let's embrace our dance together.

1 OP 1 SESSIES

Een ontspanningssessie of een expressie sessie. In een 1 op 1 expressie sessie gaan we je creativiteit de ruimte geven via embodiment. Of te wel: door het te doen. Jouw unieke stemgeluid of dans mag geuit worden. Het is proberen, het is durven, het is voelen, het is doen.

In een 1 op 1 ontspanningssessie gaan we door yoga, geleide meditatie en somatische oefeningen ons zenuwstelsel kalmeren. De oefeningen zijn makkelijk thuis te doen en zijn waardevolle tools om te navigeren door de druk van de moderniteit.

1 OP 1
CACAO
bottom of page