top of page
IMG_0938_edited_edited.jpg

AANBOD

AANBOD
AANBOD
AANBOD

CACAO CEREMONIE

Regelmatig geef ik cacao ceremonies op Texel en in Den Helder en 1 op 1 ceremonies op aanvraag. Het samenkomen rondom cacao is een bijzonder ritueel waar we aandacht kunnen geven aan dingen die er in het dagelijksleven bij inschieten. Daarbij is het echt een plek om het leven te vieren, dankbaarheid te uiten, jouw unieke expressie te ontdekken, en samen te herinneren. Lees meer bij: CACAO

opties: 1 op 1 ceremonie, prive (mini)ceremonie, prive groepsceremonie, open groepsceremonie. Voor prijzen kijk bij TARIEVEN.

AANBOD

SINGING CIRCLE

Iedere laatste vrijdag van de maand gaan we zingen in de maandelijkse zang cirkel. Iedereen is welkom om zingend samen te komen in 'the heartspace'. Samen zingen is verbinden met onze hartslag en ademhaling en brengt harmonie

 

We zingen mantra's, indianen liederen, improvisatie, liedjes van mij en liedjes van jullie. Kom ontdekken dat jouw stemgeluid ertoe doet en toevoegd aan het geheel. In yogastudio manomaya. van 19:30 tot 21:30 op basis van een donatie vanuit je hart.

AANBOD

WORKSHOPS & 1 OP 1 SESSIES

Workshops met cacao, yoga, dans en stemexpressie. Volledig aangepast op de wensen van de groep. De Chillen & Kamille workshops zijn divers, kleurijk en warm. Want dansend en zingend kun je leren, groeien en verbinden. Kijk voor data in mijn AGENDA of stuur een bericht voor een aanvraag. Klik HIER voor meer informatie.

Wil je liever 1 op 1 met mij werken? Een sessie gericht op stem of dans expressie. Of een sessie gericht op ontspanning met hulp van zenuwstelsel regulatie en yoga oefeningen. Ga naar de CACAO voor meer informatie.

AGENDA

YOGA

Diverse stylen als hatha yoga, restorative yoga, kundalini yoga en somatische oefeningen maken samen een echte Chillen & Kamille yogales. In de les zijn ondersteunende yoga props: bolsters, poef, stoel, bandjes en blokken aanwezig. 

De wekelijkse lessen zijn op dinsdag avond, woensdag ochtend, donderdag avond en vrijdag ochtend. Kijk bij AGENDA voor meer informatie.

Voor 1 op 1  sessies en groepsaanvragen stuur mij een BERICHT.

AGENDA

MASSAGE

 

Al mijn massages zijn persoonlijk afgestemd en gefocust op algehele ontspanning. Ik voel waar de knelpunten zitten en door middel van drukpunten maak ik ze los.

 

De technieken die ik gebruik zijn een combinatie van ontspanning, deep tissue, lomi lomi en ayurvedische massage. Ik maak gebruik van biologische essentiële oliën tijdens de behandeling. Ik werk op gevoel en improviseer op het moment wat nodig is. Stuur een bericht en BOEK je massage.

CACAO CEREMONIE
SINGING CIRCLE
YOGA
WORKSHOPS & 1 OP 1
MASSAGE
bottom of page