top of page
Laura 9c.jpg

CACAO CEREMONIE

Wat een prachtige plant. Cacao. 100 % puur, krachtig, gezond en liefdevol. Gezond omdat er goede vetten in zitten. Gezond omdat er magnesium in zit. Gezond omdat het je in verbinding brengt met je hart.

 

Cacao werkt grondend, verwarmend, en activerend op een zachte manier. Het opent je creativiteit, je stem en je authentieke expressie. Alle hulpstoffen die erin zitten, magnesium, theobromine, en verschillende antioxidanten zorgen voor een krachtige verbinding met jezelf en lichaam.

In een cacao ceremonie komt de werking van de cacao helemaal tot haar recht.  Inzichten en innerlijke processen van een ceremonie kunnen een helende werking hebben op je zelfbeeld, carrière en relaties.

WAT IS EEN CACAO CEREMONIE?

Een cacao ceremonie is een heilige plek waar we een sterke kop ceremoniële cacao drinken. De ceremonie wordt begeleid met muziek en samenzang is een belangrijk onderdeel. Ook is er ruimte om te delen èn luisteren bij het element vuur.

Een ceremonie beleven is bijzonder en waardevol. Het geeft Inzicht. Inspiratie. Steun. en Kracht.

 

Wil je een cacao ceremonie ervaren? En terug bewegen naar een Heart tribe? Een tribe in harmonie met de aarde en elkaar. Stuur mij een bericht.

Laura 6.jpg

DATA

26 SEPT: SINGING CIRCLE | 1STE EDITIE! | DAARNA IEDERE LAATSTE DINSDAG VAN DE MAAND | TEXEL

30 SEPT: CACAO BODYLOVE DANS TWERKSHOP | TEXEL

20 OKT: CACAO CEREMONIE | TEXEL

27 OKT: CACAO CEREMONIE | DEN HELDER

Laura 20.jpg

PRIVE CACAO CEREMONIE

 

Een mini cacao ceremonie voor een of twee personen. Wil je dieper verbinden met jezelf of elkaar? Iets loslaten? En een nieuwe fase ingaan? In een mooie setting met muziek, de elementen, embodiment en natuurlijk cacao gaan we verbinden met ons hart en levensenergie. Om te kijken wat er op dit moment bewust of onderbewust speelt.

tucan-atmosphere-2-1.jpg
C&K-28.jpg

YOGA & CACAO COMBI

 

Een introductie met cacao in combinatie met een ontspannende of activerende yogasessie. Ben je nieuwsgierig naar cacao maar vind je een ceremonie nog een beetje spannend? Dan is dit een hele fijne manier om cacao een beetje te leren kennen.

GROEPSCEREMONIES

 

Een cacao ceremonie voor je personeel. Als aanvulling op je retreat. Of als vrienden of vriendinnen groep. Wil je op een nieuwe manier met elkaar verbinden? Voel je dat het tijd is om een laagje dieper te gaan? Verfris je blik in een veilige en fijne setting met muziek, embodiment, cacao en zang.

WildChild-Logo-Text.png
bottom of page