C&K-28.jpg

PURE CACAO

Wow. Waar te beginnen. Cacao. Wat een prachtige plant. Niet te verwarren met chocola uit de supermarkt. Maar 100 % puur, krachtig, gezond en liefdevol. Gezond omdat er goede vetten in zitten. Gezond omdat er magnesium in zit. Gezond omdat het je in verbinding brengt met je hart.

 

Cacao werkt grondend, verwarmend, en activerend op een zachte manier.


Alle hulpstoffen die erin zitten, magnesium, theobromine, en verschillende antioxidanten zorgen voor een heerlijke krachtige verbinding met jezelf en lichaam.

CACAO CEREMONIE

Waardevol samenkomen. Samen cacao drinken. Delen. Verbinden. Samen zijn en muziek maken. Terug naar Verbinding en Harmonie. Ik voel een sterke drive richting dit alles.

Samen met Anne Streek geef ik op Texel cacao ceremonies met ademsessies op een prachtige plek. Anne is Ademcoach en vriendin. Samenwerken is zo fijn!

 

Wil je met mij verbinden op deze manier? En terug bewegen naar een Heart tribe? Een tribe in harmonie met de aarde, en verbinding met elkaar. Stuur mij een bericht.

Ben je nieuwsgierig?

Kom naar een Cacao Ceremonie. Of boek er een. =)

DATA

OKTOBER 19 Cacao en Ademsessie

                                    19:30 tot 22:30

IMG-20210910-WA0004.jpg
WildChild-Logo-Text (2)_edited.jpg
C&K-29.jpg

WILD CHILD CACAO

De heerlijke cacao van Wild Child Cacao is de cacao waar ik mee werk. Voor een ceremonie, na een massage behandeling en voor een yoga coaching sessie.

 

 

<-- Dan krijg je zo een van mij. hihi =)

Thanks Eva Joy Cacao voor het brengen van mama cacao in mijn leven!